1. Ben jij al klaar voor Black Friday?

  Ben jij al klaar voor Black Friday?

  Eindelijk is het dan zo ver, black Friday (25 november) staat weer voor de deur. Met ook dit jaar weer heerlijke deals. Houd onze Black Friday pagina in de gaten en profiteer als eerst!

  Lees meer »
 2. Maak je klaar voor de ATP Finals

  Maak je klaar voor de ATP Finals

  De ATP Finals staan op het punt van beginnen. Dit is een tennistoernooi voor mannen. Alleen de acht beste tennissers uit het enkelspel en dubbelspel mogen hieraan deelnemen. Wie zal er dit jaar met de overwinning vandoor gaan? 

  Lees meer »
 3. Vandaag is het jouw dag!

  Vandaag is het jouw dag!

  Hé jij daar, ja jij. Jij als single man/vrouw doet er toe en je mag er zijn. Vandaag, 11 november, is het jouw dag. Het is namelijk Singles Day, dé dag waarop alle single mannen en vrouwen in het zonnetje gezet worden. De dag dat je trots mag zijn op jezelf en het leven mag vieren. Want laten we eerlijk zijn, zo slecht is het single leven toch niet?

  Lees meer »
 4. De nieuwe Head Extreme MP getest

  De nieuwe Head Extreme MP getest

  De nieuwe Head Extreme MP is getest door onze collega Dave van Dam (speelsterkte 3), 29 jaar en een echte tennisfanaat! Met zijn 20 jaar aan ervaring op de baan als speler én 10 jaar als leraar werpt hij een kritische blik op nieuwe rackets. Hierdoor weet jij precies wat je kunt verwachten!

  Lees meer »
 5. Ontdek de duurzame Renewaballs!

  Ontdek de duurzame Renewaballs!

  Wellicht heb je al eens gehoord van de Renewaball tennisbal. Renewaball zet zich in voor een betere wereld en heeft daarom de eerste circulaire tennisbal ontwikkeld. Dat wil zeggen dat de Renewaballs gemaakt worden van oude/gebruikte tennisballen. Renewaballs zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar vilt, dit zorgt ervoor dat ze geen micro plastics verspreiden!

  Lees meer »
 6. Ontdek de nieuwste adidas New York Open collectie

  Ontdek de nieuwste adidas New York Open collectie

  De start van de US Open betekent ook weer een kersverse collectie van adidas. Ze blijven ons verrassen, dit keer hebben ze samen met Thebe Magugu een inspirerende collectie ontworpen.

  Lees meer »
 7. Ontdek de nieuwe Nike New York Open collectie

  Ontdek de nieuwe Nike New York Open collectie

  De US Open staat weer voor de deur, dat betekent dus een splinternieuwe New York Open collectie van Nike. Ook dit jaar heeft Nike weer een hele toffe collectie ontwikkeld. Elke Nike collectie heeft een eigen inspiratiebron. Voor de US Open heeft Nike de stad New York als inspiratie gebruikt.

  Lees meer »
 8. De US Open staat weer voor de deur!

  De US Open staat weer voor de deur!

  De US Open staat weer voor de deur. Dit toernooi wordt al vanaf 1968 gespeeld en is altijd het laatste grandslamtoernooi van het tennisseizoen. De US Open is een samenvoeging van een heren en dames toernooi dat voor 1968 apart van elkaar werd gehouden in New York. 

  Lees meer »
 9. Het nieuwste Babolat Pure Aero racket door onze klanten getest

  Het nieuwste Babolat Pure Aero racket door onze klanten getest

  Wie kunnen onze tennisrackets beter beoordelen dan onze klanten zelf? We hebben een aantal klanten benaderd met de vraag of zij de het nieuwste Babolat Pure Aero tenniracket wilde testen. Zij mochten het racket al testen nog voordat deze gereleaset was! Een unieke ervaring dus.

  Lees meer »
 10. Wimbledon staat op het punt van beginnen

  Wimbledon staat op het punt van beginnen

  Het meest prestigieuze gras-tennistoernooi staat weer op het punt van beginnen. Het heilige gras van Wimbledon zal ook dit jaar weer door heel wat toppers worden bespeeld, denk bijvoorbeeld aan Djokovic, Nadal, Swiatek en Krejcikova.

  Lees meer »
Pagina