Wilson grips

29
Welk merk zoek je?

Wilson grips

Wilson is een van de bekendste tennismerken op de markt. Ze staan het meest bekend om hun kwalitatieve tennisrackets maar daarnaast verkopen ze ook schoenen, tassen en zo ook tennisgrips. De tennisgrips zijn net als alle andere producten die Wilson produceert van hoge kwaliteit. Bij TennisDirect bieden we veel verschillende Wilson tennisgrips aan waarin u kunt kiezen tussen 2 soorten grips.  

Wilson basisgrip

Een racket zonder basisgrip is geen racket. Op elk racket is het van belang dat er een basisgrip op zit. Die basisgrip zorgt voor een sterke grip en met een Wilson basisgrip ben je ervan verzekerd dat je die grip ook ervaart. Het kan zijn dat je basisgrip na verloop van tijd gaat slijten. Dan raden wij u aan een nieuwe aan te schaffen om op die manier weer de optimale grip te kunnen ervaren.

Wilson overgrip

Merkt u dat uw basisgrip snel slijt doordat u regelmatig tennist? Dan is het verstandig om voor een Wilson overgrip te kiezen. Een overgrip plaats je over de basisgrip heen en het zorgt voor meer grip. Een nadeel aan de overgrip is dat het sneller slijt dan een basisgrip. Maar doordat de overgrip goedkoper is in vergelijking met de basisgrip kan je hem vaker laten vervangen en heb je op die manier telkens maximale grip.

Mocht u de Wilson basisgrip of overgrip bestellen dan kunt je hem snel in huis verwachten.