Tennisschoenen

Tennisschoenen van alle grote merken vind je bij TennisDirect, de online tennisspecialist van de Benelux. De specialist op het gebied van schoenen, rackets, tassen, kleding en accessoires voor de fanatieke tennisser. TennisDirect heeft een zeer ruim aanbod van tennisschoenen van alle grote merken. Onder andere Nike, adidas, Asics, Babolat, Wilson en K-Swiss zijn met een ruim aanbod vertegenwoordigd in onze webshop.

Uiteraard vind je ook altijd tennisschoenen van wereldtoppers als Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray, Fernando Verdasco, Maria Sharapova en Serena Williams terug in onze webshop. Naast de grote collectie tennisschoenen voor gravel, hardcourt en kunstgras vind je ook altijd indoorschoenen terug in onze collectie.

Het online kopen van tennisschoenen doe je eenvoudig en snel via onze webshop. Blijken de schoenen toch niet aan je verwachtingen te voldoen,  dan kun je deze kosteloos retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug. Twijfel je over de tennisschoenen die je aan wilt schaffen? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0252-219107 of info@tennisdirect.nl. Wij nemen alle tijd om al jouw vragen uitgebreid te beantwoorden en je zo te helpen de tennisschoenen te vinden waar je naar op zoek bent.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in