Head grips

34
Welk merk zoek je?

HEAD grips

HEAD is een bekend merk in de tenniswereld en naast de hoge kwaliteit schoenen en rackets die wij aanbieden van HEAD hebben we ook tennisgrips. Een tennisgrip wordt erg onderschat en het is van belang dat je tennisgrip voldoende grip biedt voor je handen. Mocht dat niet het geval zijn is het misschien verstandig een nieuwe aan te schaffen. Bij TennisDirect hebben we een groot aanbod aan HEAD tennisgrips en maken we onderscheid tussen 2 grips.

HEAD basisgrip

Wanneer je een racket aanschaft zit er altijd een basisgrip op. Maar na een tijdje tennissen kan het zijn dat je de grip verliest of het niet meer even lekker aanvoelt als eerst. Dan is het misschien verstandig om een nieuwe HEAD basisgrip aan te schaffen. Wanneer die nieuwe basisgrip om je racket heen is gewikkeld ga je gelijk het verschil merken en zullen je prestaties omhoog gaan.

HEAD overgrip

TennisDirect biedt ook overgrips aan van HEAD. Het is de bedoeling dat je de HEAD overgrip over je basisgrip heen plaatst. Dit zorgt voor nog meer grip en een ander voordeel is dat het makkelijk vervangbaar is. Na een zware pot kan je ervoor kiezen om er een nieuwe overgrip over te plaatsen en dan kan je er weer tegen aan. Je zult ook merken dat je gelijk weer de grip voelt die je eerst misschien een beetje verloren was. Een overgrip slijt wel sneller dan een basisgrip maar daarom heeft het ook een lagere prijs in vergelijking met de basisgrip.

Mocht u voor de HEAD tennisgrip kiezen en het bestellen dan kunt u het snel in huis verwachten.