Klantenservice.

Tennisrackets

Tennisrackets van alle bekende racketmerken vind je bij TennisDirect, de online tennisspecialist van de Benelux. De specialist op het gebied van schoenen, tassen, kleding en accessoires voor de fanatieke tennisser. Door het grote aanbod van tennisrackets van merken als Babolat, Wilson, Dunlop, Head, Prince en Yonex vind je altijd een tennisracket dat bij je past. Het online kopen van een tennisracket doe je eenvoudig en snel via onze webshop

Weet je niet welk racket je moet kiezen? Bekijk dan onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice. Wil je een racket testen? Dit kan uiteraard. Bij TennisDirect bieden wij u de mogelijkheid om rackets te testen. Het is alleen mogelijk om nieuwe modellen en actiemodellen te testen. Neem voor het testen van rackets contact op met onze klantenservice via 0252-219107 of info@tennisdirect.nl. Voor advies omtrent uw racketkeuze bent u ook bij onze klantenservice aan het juiste adres.

Laagste prijsgarantie op alle rackets
Kom je elders binnen 10 dagen na aankoop het zelfde racket tegen voor een lagere prijs dan betaalt TennisDirect je het verschil gewoon terug. Je betaalt dus nooit teveel bij TennisDirect!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in