Babolat Pure Drive

Aanbevolen:

Babolat Pure Drive Tennisracket

De Babolat Pure Drive is afkomstig uit de Babolat racketcollectie. De Babolat Pure Drive is een heel populair en zeer toegankelijk racket. De Pure Drive is ideaal voor spelers die meer power in hun spel willen brengen. De nieuwe Pure Drive rackets hebben hun DNA, het ovale racketblad en het brede frame behouden en zorgen daarmee voor een perfecte balans tussen power en controle.

Babolat Pure Drive lijn

De Pure Drive collectie bestaat uit rackets voor diverse type spelers. Voor zowel recreatieve spelers als competitiespelers en tourspelers zijn er Babolat Pure Drive rackets beschikbaar. Alle Babolat Pure Drive rackets zijn te bestellen in verschillende gripmaten.

Welke Babolat Pure Drive past bij mij?

Twijfel je toch over welk racket bij jou past? Neem dan een kijkje op onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een tennisracket te testen voordat je hem aanschaft. Bij TennisDirect kun je zowel nieuwe als actiemodellen testen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of [email protected].