Smalle tennisschoenen

267
Welk merk zoek je?

Smalle tennisschoenen

Als je smalle voeten hebt is het soms lastig om een geschikte tennisschoen te vinden. Te brede tennisschoenen zitten namelijk niet lekker en zorgen voor minder goede grip op de tennisbaan. Omdat er tegenwoordig zo veel verschillende tennisschoenen zijn, is het lastig om de juiste schoen te kiezen. Daarom hebben wij op deze pagina een overzicht gemaakt van al onze modellen die smal vallen. Deze indeling hebben we gemaakt op basis van de schoen en merkeigenschappen en met behulp van onze specialisten.

Wat is een smalle tennisschoen?

Sommige klanten verwachten dat een smalle tennisschoen ook automatisch klein valt. Dit is echter in de meeste gevallen niet het geval. Een smalle tennisschoen is specifiek bedoeld voor mensen met smalle voeten.

Welke merken staan bekend om hun smalle tennisschoenen?

Zoals op onze schoenadvies pagina te vinden is staan ASICS, Babolat en New Balance over het algemeen bekend om hun smalle pasvorm. Echter hebben ook deze merken productlijnen waarbij de pasvorm breder uitvalt. Andersom hebben de merken die normaal gesproken een smalle pasvorm hebben ook productlijnen met brede pasvormen. Op deze pagina weet je zeker, ongeacht het merk, dat de pasvorm van de schoen smal is. We snappen dat het zoeken van de juiste tennisschoen alsnog lastig kan zijn, daarom kan je jouw artikelen binnen 14 dagen terug sturen. Mocht je vragen hebben over onze smalle tennisschoenen kun je altijd bij een van onze schoenspecialisten terecht.