Indian Maharadja tennis

332
Welke maat zoek je?

Indian Maharadja tennis

The Indian Maharadja is opgericht in 2009 in Amsterdam. Van oorsprong is het een hockey merk. Na de hockey markt te hebben veroverd zijn ze nu ook actief geworden op de tennismarkt. Indian staan bekend om haar kwaliteit en comfort en dat is precies wat tennissers belangrijk vinden. Indian probeert Oosterse invloeden met Westerse invloeden te combineren en vanuit daar telkens weer een unieke collectie te maken.

Indian Maharadja kleding

De collectie bestaat uit diverse kledingstukken, het meest populair zijn de T-shirts. Deze zitten als gegoten en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren, voor zowel dames, heren als kids. Ook de sokken zijn populair. Deze hoge sokken zitten lekker en blijven ook goed op hun plek zitten tijdens het spelen. Indian tennis kleding is verkrijgbaar voor zowel heren, dames als kids

Tennissers met Indian Maharadja 

Indian Maharadja heeft een paar bekende Nederlandse tennissers gesponsord. Zo sponsoren ze bijvoorbeeld Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven. En vooral laatst genoemde heeft al flink geschitterd in het outift. Zo won hij in Rosmalen van de toenmalige nummer een van de wereld, Daniil Medvedev.