Tennissokken

Het is van groot belang dat je voor tennis de juiste sokken aanschaft om blaren te voorkomen en optimaal te kunnen presteren op de tennisbaan. Doordat te korte sokken kunnen afzakken en voor blaren kunnen zorgen dragen de meeste tennissers hoge sportsokken. Deze sokken zitten namelijk strak om de voet en blijven goed op hun plaats zitten, zodat de sporter zich optimaal kan bewegen. Dit kan voor tennissers net het verschil maken om optimaal te kunnen presteren.

Heren sportsokken

Voor heren tennis sokken is er het meeste vraag naar de witte sok. De populairste sokken zijn de Nike sokken, adidas sokken en de Falke tennissokken. Echter zien we het merk Stox ook steeds meer in opkomst komen. Dit merk biedt stabiliserende sokken aan die de bloedcirculatie bevorderen.

Dames sportsokken

Voor dames tennissokken zijn zowel de zwarte als witte sokken populair. Dames dragen vaker tennis enkelsokken, omdat ze dit mooier vinden staan dan de hoge sportsok. Echter gaan ook dames steeds meer het comfort van de lange sportsok waarderen. Ook bij vrouwen zien we een aantal populaire merken. Hier zijn de Nike tennissokken, Asics tennissokken en Head tennissokken het meest populair.

 

 

Tennissokken
Filteren
Gekozen filters
  1. Accessoires Sokken Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 100

Filteren
Ben je op zoek naar een specifieke kleur?

Producten 1-30 van 100

Filteren