Head Instinct Tennisracket

De Head Instinct is afkomstig uit de Head racketcollectie. De Head Instinct rackets staan bekend om de hoeveelheid power deze biedt dankzij de grotere sweetspot. Deze rackets zijn dus ideaal voor spelers die op zoek zijn naar veel power in z'n slagen, zonder dat dit ten koste gaan van controle en gevoel.

Head Instinct lijn

De Head Instinct collectie bestaat uit rackets voor diverse type spelers. Voor zowel recreatieve spelers als competitiespelers en tourspelers zijn er Head Instinct rackets beschikbaar. De Instinct lijn bevat één frame met ASP technologie, waarbij het bespanpatroon naar eigen wens te 'customizen' is. Alle Head Instinct rackets zijn te bestellen in verschillende gripmaten.

Welke Head Instinct past bij mij?

Twijfel je toch over welk racket bij jou past? Neem dan een kijkje op onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een tennisracket te testen voordat je hem aanschaft. Bij TennisDirect kun je zowel nieuwe als actiemodellen testen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0252-219107 of [email protected]

Head Instinct
Welke gripmaat zoek je?
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk Head Verwijder dit artikel
  2. Productlijn Instinct Verwijder dit artikel

1 item

Filteren

1 item

Filteren