Hulp nodig bij het kiezen van de juiste tennisschoen? Bekijk hier ons advies, waardoor jij gerichter op zoek kan naar een nieuwe schoen met de ideale pasvorm voor jouw voet en de juiste zool, die geschikt is voor de ondergrond waar jij vaak op speelt!


Maat & Pasvorm

Onze ervaring is dat de maat en pasvorm van tennisschoenen anders kan zijn dan verwacht. Wij adviseren dan ook om bij twijfel een maat groter te bestellen dan je gewend bent.


Voor het gemak hebben we bij elke schoen een maattabel van het merk. Shop hieronder de schoenencollectie op basis van jouw pasvorm.


Wanneer de schoenmaat toch verkeerd blijkt te zijn, of de pasvorm anders dan gehoopt, dan is het mogelijk de schoenen binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos aan ons terug te sturen.


Let op: Het retourneren van de schoenen kan alleen in de originele verpakking en wanneer de schoenen niet gedragen zijn. Het passen van de schoenen is uiteraard wel toegestaan.

Smal

Shop schoenen met een smalle pasvorm.

SHOP HIER

Normaal

Shop schoenen met een normale pasvorm.

SHOP HIER

Breed

Shop hier schoenen met een brede pasvorm.

SHOP HIER

Zoolkeuze

Het is belangrijk om een schoen te kiezen die goed bij de type ondergrond past waar je vaak op speelt. Vooral de zool is hier doorslaggevend. Bij de tennisartikelen in de webshop staan veelal afbeeldingen van de zool. Tevens staat in de tekst vermeld voor welke ondergrond de schoen geschikt is. Tennisschoenzolen zijn grofweg in de volgende categorieën in te delen:

Indoor & Tapijt ondergrond

Deze zool heeft vrijwel geen profiel en is zeer glad. Hiermee voorkom je dat je voet te vast komt te staan op de baan en verkleint de kans op blessures.

SHOP HIER

Smashcourt, Gravel & Kunstgras

Dit profiel kenmerkt zich door het visgraatprofiel en de zachte slijtzool. Dit profiel geeft meer grip op tennisbanen met een 'losse' ondergrond.

SHOP HIER

Hardcourt & harde ondergrond

Deze zool beschikt over een minder grof profiel, waardoor de schoen voor veel ondergronden geschikt is. De zool slijt minder snel.

SHOP HIER

Hulp bij het kiezen van de juiste schoen

Wij begrijpen dat het kiezen van een geschikte schoen best moeilijk kan zijn. Twijfel daarom ook niet om contact op te nemen met onze klantenservice bij verdere vragen of toelichting. Onze specialisten helpen jou graag.