Vorige pagina

Wilson Champions Choice Set

SKU
td_60.10170
Vanaf € 49,95 Normale prijs € 75,00
  • Merk: Wilson
  • Snaartype: Duurzaamheid, Power

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Wilson Champion’s Choice is een hybride snaar uit de Wilson collectie voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van power, speelgevoel en duurzaamheid. Deze snaar, waar Roger Federer mee speelt, is een combinatie van de Luxilon ALU Power Rough en de Wilson Natural Gut. De Wilson Champion’s Choice mixt daarmee de beste eigenschappen van beiden: de power en het speelgevoel van de Natural Gut en de duurzaamheid van Luxilon’s ALU Power Rough.

Deze hybride snaar is een combinatie van een monofimalent (ALU Power Rough) en een darmsnaar (Natural Gut), waardoor de beste eigenschappen van beide type snaren worden gecombineerd. De Alu Power Rough als lengtesnaar voor optimale power en controle en de natural gut als breedtesnaar voor ultiem speelgevoel en -comfort.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is.  

Meer informatie
SKU td_60.10170
Artikelcode leverancier WRZ997900
Materiaal Hybride
Snaarverpakking Set
Kleur Naturel
Merk Wilson
Snaartype Duurzaamheid, Power
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Champions Choice Set
Je waardering