Head

Head Radical Pro

Head Radical Pro
 
Alles over dit product

Alles over de Head Radical Pro

De Head Graphene 360+ Radical Pro is afkomstig uit de Radical collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van kracht, controle en spin en is bruikbaar voor alle type spelers. Dankzij de Graphene 360 technologie biedt de Radical Pro een zachte aanraking en een geweldig gevoel. 

De Radical Pro is iets zwaarder dan de Radical MP en biedt nog meer power, zonder dat dit ten koste gaat van de controle. Dit zwaardere racket weegt 315 gram en vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle voor terug. Het balanspunt van 315 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 630 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De nieuwe Graphene 360 technologie is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit. De 360 uitvoering van het Graphene materiaal biedt extra stabiliteit en geoptimaliseerde energieoverdracht voor meer power, en dus meer balsnelheid.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Head Radical Pro
0.0 Algemene beoordeling van ”Head Radical Pro“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel