Wilson

Wilson Clash US Open + Tas

 

Alles over de Wilson Clash US Open + Tas

Wilson Clash 100 V2.0 US Open 2023

De Wilson Clash 100 V2.0 US Open 2023 is afkomstig uit de nieuwste serie rackets van Wilson. De Clash is een model die naast de bekende Blade, Burn, Ultra en Pro staff komt te staan. Wilson belooft met deze Clash de optimale balans tussen power en controle, waardoor het racket geschikt is voor een brede groep spelers. De Wilson Clash Reverse is ontworpen met een omgekeerd patroon van kleurblokken dat het veld verlicht. De nieuwste versie van dit racket levert aanzienlijk extra prestaties op het veld voor de enthousiaste Clash-fans.

Dit racket heeft een medium gewicht van 295 gram dat zorgt voor veel controle, maar tegelijkertijd ook de nodige power biedt. Het balanspunt in het midden, 310 mm, draagt  tevens bij aan een goede combinatie van controle en power. Het middelgrote racketblad van 645cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën
Het racket is voorzien van twee nieuwe technologieën. Allereerst biedt de FreeFlex technologie een hogere flexibiliteit van het racket, waardoor je een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. Daarnaast vult de StableSmart technologie het racket aan door stabiliteit en power te bieden aan het flexibele frame. De combinatie van de twee technologieën geeft de speler meer controle over de nauwkeurigheid van de slagen en meer vertrouwen over elke slag.

Wilson Tour US Open 2023 Backpack

Belangrijkste kenmerken:

  • Afmetingen: 30,5 x 23 x 47 cm;
  • Verstelbare banden.

De Wilson Tour US Open 2023 Backpack is afkomstig uit de tassencollectie van Wilson. Deze tas biedt plaats voor maximaal 2 tennisrackets.

De rugtas heeft een hoofdvak waar 2 tennisrackets in passen. Er is een tweede vak aan de voorkant voor accesoires. Aan de voorzeide bevindt zich een schoenenvak. De rugtas heeft twee stevige, verstelbare banden.

Reviews (0)

Wilson Clash US Open + Tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Wilson Clash US Open + Tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0