Vorige pagina

Wilson Minions Ultra 100

SKU
td_20.22055
Vanaf € 226,95
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Wilson Minions Ultra 100 is afkomstig uit de Ultra racketcollectie van Wilson. De veelzijdige rackets uit de Ultra serie zijn ideaal voor de ‘All Courters” die de complete baan bestrijken. Tourspelers als de Franse Gael Monfils en de Amerikaanse Madison Keys spelen hun wedstrijden met een Wilson Ultra racket. De Ultra Power 100 levert veel kracht in combinatie met maximaal gevoel en controle. Speciaal ontworpen voor de echte Minions fans.

Dit racket heeft een medium gewicht van 300 gram dat zorgt voor veel controle, maar tegelijkertijd ook de nodige power biedt. Het balanspunt , 32 mm, en het middelgrote racketblad (645cm²) zorgen tevens voor een goede mix van controle en power.

Toegepaste Technologieën
De toegepaste Power Profile technologie bevat drie geometrische verbeteringen ontworpen voor meer comfort en stabiliteit bij het genereren van meer power. Integraded PWS strekt zich uit over een groter gebied wat zorgt voor power zonder het verlies van stabiliteit. Daarnaast verlengt de Sweet Spot Channel  de snaar met 3.5 mm wat ervoor zorgt dat het maximale uit het racket kan worden gehaald. De Power Rib technologie zorgt voor extra stijfheid en torsiestabiliteit rond het hart van het frame wat resulteert in extra power en betere sturing van de bal.

Meer informatie
SKU td_20.22055
Artikelcode leverancier WR064811
Doelgroep Senior
Speelsterkte 1-5
Racketgewicht 300 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Racket Lengte 68.6 cm
Productlijn Minions
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Minions Ultra 100
Je waardering
Maattabel