Wilson

Wilson Blade 104 V9.0

Wilson Blade 104 V9.0
 
Alles over dit product

Alles over de Wilson Blade 104 V9.0

Belangrijkste kenmerken:

  • Dit racket biedt meer: Controle & Power & Spin
  • Bespannen: Nee
  • Ideaal voor speelsterktes:3-5 & 5-7

De Wilson Blade 104 V9.0 is afkomstig uit de Blade V9.0 racketcollectie van Wilson.
De modellen uit de 9e editie van de Wilson Blade series en hebben een mooi emerald-nachtgroen design. Deze serie is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers.

Dit racket weegt 290 Gram. Dit middelzware, veelzijdige tennisracket biedt een ideaal balans tussen kracht en controle. Zo biedt het racket voldoende kracht bij de slagen, terwijl je controle behoudt over het plaatsen van de tennisbal. Dit racket is ideaal voor zowel baselainespelers als aanvallende spelers die graag controle houden tijdens het netspel en de volleys.

Het balanspunt van dit racket bevindt zich dichter bij het rackethoofd. Hierdoor zit er meer gewicht aan de bovenkant. Dit biedt je meer power, waardoor je meer kracht kunt genereren bij slagen, vooral bij volleys en smashes.

Dit racket heeft een oversize blad. Dit betekent dat het racket een een grotere sweet spot heeft, het gebied op het snarenbed waarop je de bal het beste kunt raken. Door het grotere racketoppervlak is het makkelijker om kracht te genereren, zelfs bij minder perfecte slagen. Dit is ideaal voor recreatieve spelers die op zoek zijn naar extra power.

FortyFive technologie

Deze technologie biedt een hogere flexibiliteit en stabiliteit van het racket, waardoor je meer power kunt genereren en een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal.

StableFeel technologie

De nieuwe StableFeel technologie van Wilson biedt een steviger frame, wat de stabiliteit in het racket verbeterd, dit creëert een betere connectie tussen speler en racket en laat jou makkelijker power genereren.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Wilson Blade 104 V9.0
0.0 Algemene beoordeling van ”Wilson Blade 104 V9.0“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel