Gratis verzending > €49
Vorige pagina

Luxilon Smart Set Black

SKU
td_60.11222
Vanaf € 22,95 Normale prijs € 24,95
  • Snaartype: Comfort, Controle

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Luxilon Smart is een innovatieve multi-monosnaar en ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een zeer comfortabele snaar die veel controle en balgevoel biedt. Deze multi-monosnaar combineert het comfort van een multifilament met de duurzaamheid van een monofilament, waardoor de armvriendelijkheid hoog is. De Luxilon Smart is de eerste snaar die zich aanpast op je slagen op basis van de swingsnelheid. De Luxilon Smart doet al het denkwerk voor je!

De Luxilon Smart is gemaakt van een hoogtechnologisch multifilament copolymeer, waardoor het comfortabele karakter van deze snaar erg hoog is. De snaar levert controle bij hardere slagen en comfort en gevoel bij zachtere slagen. Deze snaar is dankzij het comfortabele armvriendelijke karakter uiterst (maar niet uitsluitend) geschikt voor junioren en dames.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is.

Om de maximale resultaten van de Luxilon Smart snaar te ervaren, adviseren wij om deze op lagere kilo's te bespannen (rond de 18 kilo).

Meer informatie
SKU td_60.11222
Materiaal Polyester
Snaarverpakking Set
Kleur Black
Snaartype Comfort, Controle
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Luxilon Smart Set Black
Je waardering