Head

Head Speed MP Lite

Head Speed MP Lite
 
Alles over dit product

Alles over de Head Speed MP Lite

De HEAD Speed MP Lite is afkomstig uit de collectie van HEAD. Dit is een geheel nieuwe collectie voor spelers die opzoek zijn naar meer stabiliteit en gewicht. De uitstekende kwaliteit en moderne uiterlijk zorgen ervoor dat jij je over niets druk hoeft te maken op de baan!

De HEAD Speed MP Lite is een racket van 280 gram, hierdoor is het racket goed hanteerbaar. Dit racket is speciaal ontworpen voor gemiddelde spelers. Het balanspunt van 325 mm biedt biedt veel balcontrole en de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een gemiddeld racketblad van 645 cm2 dat zorgt voor de perfecte mix tussen controle en power. 

Toegepaste technologieën:
Samen met een nieuw ontwerp, is het racket voorzien van de nieuwe AUXETIC 2.0 technologie, deze technologie laat jou als speler één voelen met je racket. De Graphene Inside technologie zorgt voor een verbeterd frame. Het verbeterde frame zorgt voor meer stabiliteit en opitimaliseert de energieoverdracht van racket naar bal. Door de vernieuwde Power Grommets wordt de snaarbeweging geoptimaliseerd en ervaart de speler meer power.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Head Speed MP Lite
0.0 Algemene beoordeling van ”Head Speed MP Lite“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel