Head

Head Prestige MP

Head Prestige MP
 
Alles over dit product

Alles over de Head Prestige MP

De Head Prestige MP is afkomstig uit de Prestige collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van precisie en controle en is bruikbaar voor aggresieve spelers. Dankzij de Auxetic 2.0-technologie biedt de Prestige een sensationeel gevoel. Met het nieuwe ontwerp gemaakt van doorzichtige carbonelementen geeft de Prestige een frisse premium look.

De veelzijdige Prestige biedt een uitstekende combinatie van extra precisie en goede hanteerbaarheid. Dit zware racket weegt 310 gram en is geschikt voor een competitieve en aanvalende spelers. Het racket biedt al redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog precisie. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 640 cm2 voor extra gevoel en ultieme controle.

Toegepaste technologieën
De nieuwe Auxetic 2.0-technologie zorgt voor een sensationeel gevoel. Het nieuwe Auxetic-materiaal zorgt ervoor dat spelers meer snelheid en spin aan de bal kunnen meegeven.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Head Prestige MP
0.0 Algemene beoordeling van ”Head Prestige MP“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel