Head

Head IG Challenge Lite + Tas

Head IG Challenge Lite + Tas
 
Alles over dit product

Alles over de Head IG Challenge Lite + Tas

Head IG Challenge Lite

De Head IG Challenge MP is afkomstig uit de racketcollectie van HEAD. 

Dit racket heeft een laag gewicht van 260 gram dat zorgt voor een goede bespeelbaarheid en extra power. Het hogere balanspunt, 345 mm, biedt extra power en zorgt gemakkelijk voor extra veel balsnelheid. Het racket beschikt over een groot racketblad van 690 cm2, waardoor de sweetspot (de ideale plek om de bal te raken) automatisch ook groter is. Het racket is hierdoor erg stabiel en biedt veel power.

De toegepaste Innegra technologie zorgt voor minder vibraties en meer kracht, waardoor je de bal gemakkelijker harder kan slaan.

Head Base 6 Racketbag

De Head Base 6 Racketbag is een tennistas uit de collectie van Head. Deze veelzijdige tennistas is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een handige tas die plaats biedt voor maximaal 6 rackets.

De tas beschikt over twee ruime hoofdcompartimenten waar ruimte is voor je rackets en/of tennisspullen. Het accessoirevak aan de buitenzijde is ideaal om je waardevolle spullen in op te bergen. De gevoerde schouderriem zorgt ervoor dat je de tas overal comfortabel mee naar toe kan nemen.

Afmetingen: 76 x 32 x 28 cm
Materiaal: 100% Polyester

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Head IG Challenge Lite + Tas
0.0 Algemene beoordeling van ”Head IG Challenge Lite + Tas“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0