Bullpadel Hack 03 Comfort 24

Bullpadel Hack 03 Comfort 24
 
Alles over dit product

Alles over de Bullpadel Hack 03 Comfort 24

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gevorderde spelers;
- Bladvorm: Diamant;
- Balans: Hoog;
- Gewicht: 360 - 370 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Fibrix;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Kern: Multieva;
- Power 100 / Control 90;
- Structuur op het racketblad voor meer effect.

De Bullpadel Hack03 Comfort 24 is een ideaal racket voor gevorderde padel spelers die op zoek zijn naar power. Het racketblad heeft een diamantvorm. Dit betekent dat de sweetspot relatief hoog op het racket zit, wat het makkelijker maakt om de bal hard te raken. De diamantvorm in combinatie met het gewicht (360-370 gram) maakt het racket ideaal om met veel power te spelen zonder de controle te verliezen.

De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Het racketblad is gemaakt van Fibrix, een combinatie van glasvezel met koolstofvezel. De Bullpadel Hack03 Comfort is verder voorzien van de volgende technologieën:

- Air React channel: Een gat aan de zijkant boven het handvat. Hier gaat lucht doorheen wanneer je slaat. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Nerve channels: Dit zijn twee kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor het racket stijver wordt. Tevens zorgt dit voor minder gewicht en meer controle tijdens je slagen.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Bullpadel Hack 03 Comfort 24
0.0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Hack 03 Comfort 24“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0