Bullpadel Flow Dames 24

Bullpadel Flow Dames 24
 
Alles over dit product

Alles over de Bullpadel Flow Dames 24

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gemiddelde en gevorderde spelers;
- Bladvorm: Diamant;
- Balans: Hoog;
- Gewicht: 350 - 360 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Fibrix;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Kern: Multieva;
- 3D structuur op het racketblad;
- Anti-vibratiesysteem;
- Power 100 /Control 90.

De Bullpadel Flow Dames 24 is een ideaal racket voor gemiddelde en gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar een comfortabel racket met optimale power. Het is het officiële racket van padel professional Alejandra Salazar. Het racketblad heeft een diamantvorm, dit betekent dat de sweetspot relatief hoog op het racket zit, wat het makkelijker maakt om de bal hard te raken. De diamantvorm in combinatie met het lichtere gewicht maakt dit racket ideaal voor spelers die met veel comfort en power willen spelen.

Het racketblad is gemaakt van Fibrix, een combinatie van glasvezel met koolstofvezel wat zorgt voor een ideale combinatie van power en controle. De 3D structuur op het racketblad zorgt ervoor dat je met meer effect kunt spelen. Het frame is gemaakt van carbon. De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. De Bullpadel Flow Dames 24 is verder voorzien van de volgende technologieën:

- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Bullpadel Flow Dames 24
0.0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Flow Dames 24“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0