Bullpadel Elite Dames 24

Bullpadel Elite Dames 24
 
Alles over dit product

Alles over de Bullpadel Elite Dames 24

Belangrijkste kenmerken:

- Gemaakt voor: Gemiddelde en gevorderde spelers;
- Bladvorm: Druppel;
- Balans: Midden;
- Gewicht: 350 - 360 gram;
- Bladdikte: 38 mm;
- Materiaal blad: Xtend carbon 3K;
- Materiaal frame: 100% carbon;
- Kern: Multieva;
- Anti-vibratiesysteem;
- Power 95 /Control 95.

De Bullpadel Elite Dames 24 is een ideaal racket voor gemiddelde en gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar een comfortabel racket met zowel power als controle. Het racket is ontworpen met en voor topspeelster Gemma Triay. Door de druppelvorm met een medium balans biedt het racket een ideale combinatie van power en controle. Dankzij het lichte gewicht (350-360 gram) is het racket erg wendbaar en geschikt voor vrouwelijke en blessuregevoelige padelspelers.

Het racketblad is gemaakt van het nieuwe Xtend 3k Carbon. De kern is gemaakt van Multi Eva-schuim. Deze technologie bestaat uit twee lagen Eva-schuim van verschillende dichtheid, wat zorgt voor een goede stijfheid en langere levensduur van het racket. Het frame is gemaakt van carbon. De Bullpadel Elite Dames 24 is verder voorzien van de volgende technologieën:

- Air React channel: Een gat aan de zijkant boven het handvat. Hier gaat lucht doorheen wanneer je slaat. Dit creëert meer stevigheid en wendbaarheid en het zorgt voor een lichter gewicht.
- Carbontube: Het racket is voorzien van een tube frame dat gemaakt is van 100% carbon. Dit zorgt ervoor dat het racket een perfecte combinatie heeft van kracht en controle.
- Vibradrive: Absorbeert schokken en trillingen wat resulteert in veel comfort.
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Bullpadel Elite Dames 24
0.0 Algemene beoordeling van ”Bullpadel Elite Dames 24“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0