Yonex

“Contribute to the world through innovative technology and the highest quality products.”

Yonex tennisrackets zijn gekend door de unieke isometrische vorm van het racketblad en de vele andere revolutionaire technologieën die in de rackets verwerkt zijn. Het tennisgamma van Yonex telt verschillende reeksen, elk met eigen kenmerken die zich toespitsen op de specifieke noden van de spelers.


Stan Wawrinka, Naomi Osaka, Nick Kyrgios, Dennis Shapovalov en Angelique Kerber zijn maar enkele van de internationale topspelers die vertrouwen op hun Yonex tennisracket.


yonex
yonex

Yonex EZONE

De EZONE rackets leveren ongeëvenaarde kracht en comfort voor beginners tot profspelers zoals Naomi Osaka, Nick Kyrgios en Melinda Bencic. Deze spelers spelen al gedurende hun hele profcarrière met EZONE rackets. Met M40X, een zeer sterk, elastisch grafiet in de shaft verbetert de stabiliteit en de flex van het frame. De VBM (VIBRATION DAMPENING MESH) in het handvat filtert de ongewenste trillingen bij slagen weg. Deze beide technologieën zorgen voor comfort.


De 6de generatie EZONE rackets heeft de grootste sweetspot sinds het ontstaan van de serie. Door het racket breder te maken op de 3 en 9 uurs positie en de hoeken van het frame te veranderen krijgt het een comfortabeler gevoel bij impact, zelfs bij off-center slagen. Door een nieuwe Liner Tech zijn de snaren in het hart van het blad dichter bij elkaar gekomen en aan de zijdes wat verder uit elkaar gebracht. Zo hebben de rackets in het hart wat meer controle gekregen en aan de zijdes meer comfort en power bij off-center slagen.


yonex
yonex
yonex

Yonex VCORE

Ontworpen met als doel om de meeste spin ooit te leveren in de tennis geschiedenis van Yonex, is de VCORE uitgerust met aerodynamische technologie die spelers toegang geeft tot maximaal spin potentieel.


De nieuwe Aero Fin technologie aan de zijkant van de shaft en de Aero Trench aan de bovenkant van de frame zorgen ervoor dat de VCORE een snel en manoeuvreerbaar racket is. Het nieuwe straight hole grommet patroon, geven de snaren in de horizontale sweetspot meer bewegingsvrijheid. In de top van het frame zijn de grommets verdiept in het frame voor minder luchtweerstand en een vergroting van de verticale sweetspot.

yonex
yonex