Blade V9.0

Blade of Choice

 

De Wilson Blade V9.0, het wapen van keuze voor toppers zoals Sabalenka en Tsitsipas, belooft een revolutie in tenniservaring. Met verbeterde stabiliteit en de innovatieve StableFeel-technologie biedt dit racket meer gecontroleerde slagen. De DirectConnect-handgreep met carbon fiber zorgt voor een zuivere en responsief gevoel tijdens de slagen. De gepatenteerde FortyFive°-technologie verhoogt zowel flexibiliteit als stabiliteit.

Wilson Blade V9.0

/
Alle Wilson racket


Pro Staff V14.0

 

"Radically Reimagined. Undeniably Pro Staff.
A Legend Levels Up."

 

De Wilson Pro Staff is het perfecte racket voor ambitieuze tennissers die op zoek zijn naar controle en precisie op het veld. Met zijn slanke design en geavanceerde technologieën is de Pro Staff een geweldige keuze voor spelers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. 

Wilson Pro Staff tennisrackets

/
Alle Wilson Pro Staff rackets
Wilson
Wilson


Wilson Shift V1.0

De Wilson Shift V1.0 is een baanbrekend tennisracket dat speciaal is ontworpen om spelers ongeëvenaarde spin en controleerbare kracht te bieden. Met de Shift V1.0 kunnen spelers consistent diepe ballen slaan met verhoogd vertrouwen en spin bij elke slag. Het 16x20 snaarpatroon zorgt voor een perfecte balans tussen controle, spin en kracht, waardoor spelers de ultieme controle hebben over hun slagen. Met de Wilson Shift V1.0 kunnen spelers hun tegenstanders verrassen met de combinatie van kracht en precisie die dit racket biedt. Het is de ultieme keuze voor serieuze tennisenthousiastelingen die hun spel willen verbeteren.

wilson
wilson

Shop Wilson Shift

/
Alle Wilson rackets


Wilson Clash V2.0

De nieuwste Wilson Clash rackets zijn baanbrekend, ultiem populair en een lust voor het oog. Door de mix van flexibiliteit en stabiliteit speelt dit racket als geen ander. De vernieuwde constructie met een vergroot sweetspot zorgt ervoor dat jij de ballen beter én met meer power raakt!

wilson
wilson

Wilson Clash tennisrackets

/
Alle Wilson Clash rackets


Wilson racketbundels

/
Alle Wilson racketbundels
Image Description
wilson
wilson