ONTDEK HEAD!

Welkom op de brandpage van HEAD! Als één van de meest toonaangevende merken in de tenniswereld biedt HEAD een uitgebreid assortiment aan tennisproducten voor spelers van alle niveaus. Of je nu een recreatieve of professionele speler bent, bij HEAD vind je de perfecte uitrusting om je spel te verbeteren en je tegenstanders te verslaan. 

HEAD is opgericht in 1950 door Howard Head en begon als producent van ski's en skistokken. In de jaren '60 introduceerde HEAD de eerste metalen tennisracket, waardoor spelers harder en sneller konden slaan. In de jaren '70 en '80 ontwikkelde HEAD nog meer baanbrekende technologieën, waaronder het eerste racket van grafiet, het eerste racket met een oversized blad en het eerste racket met een dubbellaags snarenpatroon. Vandaag de dag is HEAD nog steeds een toonaangevend sportmerk dat bekend staat om zijn innovatieve producten en technologieën in de tenniswereld. Lees snel verder en ontdek de populairste rackets! 

head
head
head
head

HEAD Gravity


De HEAD Gravity lijn is een van de nieuwste innovaties van HEAD en biedt spelers een uitstekende combinatie van kracht en controle. Deze lijn van tennisrackets is ontworpen met de nieuwste technologieën, zoals de Graphene 360+ technologie en het nieuwe spiralfibervezel materiaal. Hierdoor biedt de HEAD Gravity lijn een uniek gevoel en optimale stabiliteit bij het slaan van de bal. Als je op zoek bent naar een nieuwe racket die je kan helpen je prestaties op de baan te verbeteren, dan biedt de HEAD Gravity lijn een uitstekende optie.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, de Gravity rackets bieden een combinatie van kracht, controle en comfort die je zal helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk hieronder het aanbod Gravity rackets!

head
head
head
head

HEAD Speed


De HEAD Speed lijn is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar snelheid en een snelle slag. Deze bestverkochte rackets zijn nu nog beter dankzij de nieuwste upgrades, waaronder de toevoeging van de revolutionaire Auxetic-constructie. Deze innovatieve technologie zorgt voor een sensationeel gevoel en een ongeëvenaarde reactiesnelheid.

Of je nu een ervaren speler bent of net begint met tennis, de HEAD Speed rackets zullen je helpen om je spel te verbeteren en sneller te worden op de baan. Daarnaast is de HEAD Speed lijn ook voorzien van een nieuw ontwerp dat er modern en aantrekkelijk uitziet.

Kies vandaag nog voor de HEAD Speed lijn en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige tennisrackets!

head
head
head
head

HEAD BOOM


De HEAD Boom lijn is een innovatieve en krachtige lijn van tennisrackets die speciaal is ontworpen om spelers te helpen meer snelheid en kracht te genereren bij elke slag. De rackets in deze lijn zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals de Graphene 360+ technologie en het unieke Spin Grommet systeem. Hierdoor kunnen spelers de bal met meer precisie en snelheid slaan, waardoor ze hun tegenstanders gemakkelijker kunnen verslaan.

Of je nu een beginnende of een ervaren speler bent, de HEAD Boom lijn biedt je de tools die je nodig hebt om je spel te verbeteren en je tegenstanders te verslaan. Met deze rackets kun je krachtige slagen slaan en indrukwekkende shots maken, terwijl je toch de controle behoudt over de bal. Kortom, als je op zoek bent naar een krachtig en innovatief racket dat je spel naar een hoger niveau kan tillen, dan is de HEAD Boom lijn een uitstekende keuze.


Bekijk hieronder de Boom racketcollectie en ontdek welk racket het beste bij jou past!

head
head
head
head

HEAD Radical


De HEAD Radical lijn is een van de meest bekende en populaire lijnen van HEAD en biedt spelers een uitstekende combinatie van power en spin. Deze lijn van tennisrackets is ontworpen met de nieuwste technologieën, zoals de Graphene 360 technologie en het geïntegreerde Adaptieve Snaarpatroon (ASP) systeem. Hierdoor biedt de HEAD Radical lijn een ongeëvenaarde precisie en controle bij het slaan van de bal.

Een van de belangrijkste kenmerken van de HEAD Radical rackets is de Graphene 360 technologie. Dit geavanceerde materiaal is geïntegreerd in het frame van het racket, waardoor je meer stabiliteit en kracht hebt bij het slaan van de bal. Daarnaast maakt de HEAD Radical lijn gebruik van het Adaptieve Snaarpatroon (ASP) systeem, waarmee je het snaarpatroon van het racket kunt aanpassen aan jouw speelstijl en voorkeuren.

Kortom, als je op zoek bent naar een racket dat kracht, controle en precisie combineert, dan is de HEAD Radical lijn een uitstekende keuze. Of je nu een beginnende speler bent of een ervaren professional, de Radical rackets zullen je helpen om je spel te verbeteren en je tegenstanders te overtreffen op de baan.


Bekijk hieronder de Radical racketcollectie!