Vorige pagina

Luxilon Alu Power 220M Silver

SKU
td_60.10057
Vanaf € 184,95 Normale prijs € 320,00
  • Merk: Luxilon
  • Snaartype: Controle, Duurzaamheid, Power

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

De Luxilon Big Banger Alu Power is een monofilament polyester snaar en ideaal voor spelers die krachttennis willen combineren met optimale balcontrole en hoge duurzaamheid van de snaar. De Alu Power vormt de grootste groep snaren binnen de Big Banger familie. De Alu Power is de revolutionaire opvolger van de Big Banger Original, met haar dunnere maar toch duurzame snaar.

De monofilament snaar beschikt over een sterke polyester kern en zorgt daardoor voor optimaal balgevoel en een constante balcontrole. De spanningsverlies is bijna nihil en de duurzaamheid is erg hoog, zeker voor de dunne diameter die deze snaar heeft. De Alu Power is de meestgebruikte snaar door spelers in de ATP-top 200 en daarom een goede keuze voor zowel profspelers als recreatieve spelers.

Deze snaar is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dunner de doorsnede van de snaar, des te elastischer de snaar is waardoor je meer gevoel en controle krijgt. Hoe dikker de doorsnede van de snaar, des te sterker en duurzamer de snaar is. 

Meer informatie
SKU td_60.10057
Artikelcode leverancier WRZ990100SI
Productlijn Alu Power
Materiaal Polyester
Snaarverpakking Rol
Kleur Silver
Merk Luxilon
Snaartype Controle, Duurzaamheid, Power
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Luxilon Alu Power 220M Silver
Je waardering