Tennisracket bespannen 

Het zelf bespannen van jouw tennisracket kan je veel geld besparen, daarom kiezen steeds meer tennissers ervoor om hiervoor de juiste artikelen voor aan te schaffen. Voor het bespannen van een tennisracket heb je slechts een aantal producten nodig. Al deze attributen vind je bij TennisDirect. Het begint natuurlijk met een mooie bespanmachine en de juiste accessoires. Daarna hoef jij alleen nog maar jouw favoriete snaar te kiezen en ben je klaar om te starten met het bespannen.

Hoe bespan je een tennisracket? 

Het bespannen van tennisrackets is niet moeilijk, maar vergt wel een aantal uur training. Om jou hierbij te helpen bieden wij een gratis bespancursus aan voor iedere klant die een bespanmachine aanschaft bij TennisDirect. Na deze cursus weet jij:

  • Hoe je een tennisracket moet bespannen;
  • Wat het verschil is tussen alle type tennissnaren;
  • Welke snaar het beste bij jouw wensen past;
  • Welke accessoires je nodig hebt.

Hulp bij het kopen van een bespanmachine 

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte bespanmachine? Dan ben je bij TennisDirect aan het juiste adres! Op onze bespanadvies pagina kun je precies vinden met welke aspecten je rekening moet houden bij het zoeken naar een bespanmachine.


Weet je niet welke bespanmachine je moet kiezen? Neem contact op met onze klantenservice voor extra uitleg van onze specialisten.

 

Bespannen

Producten 1-30 van 40

Pagina
Filteren

Producten 1-30 van 40

Pagina
Filteren