Dunlop

Dunlop TF FX500

Dunlop TF FX500
 
Alles over dit product

Alles over de Dunlop TF FX500

De Dunlop TF FX 500 is afkomstig uit de racketcollectie van Dunlop. De FX rackets zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra veel power in combinatie met optimaal comfort.

De veelzijdige FX 500 biedt een uitstekende combinatie van extra power en goede hanteerbaarheid. Dit middelzware racket weegt 300 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het balanspunt van 320 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën
De toegepaste PowerBoost Groove Technologie zorgt met een toegevoegde groef in het frame voor een grotere sweetspot , waardoor het racket comfortabeler aanvoelt. De Sonic Core Technologie zorgt met een speciaal rubber compound in het frame voor minder trillingen bij balaanrakingen. Daarnaast zorgt de Power Grid String Tech voor een 30% grotere sweetspot, waardoor je betere controle ervaart en met meer power en spin kunt slaan.

Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Dunlop TF FX500
0.0 Algemene beoordeling van ”Dunlop TF FX500“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel