Gratis verzending

Winkel Den-bosch

STORE Den Bosch

Sint Teunislaan 68, 5231 BR

's Hertogenbosch


Onze winkel is vanaf 3 maart weer open op afspraak! Om een afspraak te maken, voor advies of een pas-sessie in onze winkel, kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. Wij nemen graag de tijd voor u en maken dan ook in overleg een afspraak op de gewenste dag en tijdstip, wat voor u uitkomt!

Daarnaast kunt u ook nog steeds artikelen bij ons bestelling om af te halen! U moet altijd van tevoren een order plaatsen! Dit kan bij ons telefonisch of per mail (zie hieronder) tijdens de winkel openingstijden. Voor of na deze uren kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor (0252-219107).

Ook zijn onze winkels weer open voor het onderhoud van uw rackets!

Uw order of afspraak moet 4 uur van tevoren zijn geplaatst, u kunt er dus niet op wachten.
We vragen u vriendelijk een mondkapje te dragen.
Betalen kan alleen per PIN of betaallink.

Openingstijden

Maandag 10:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-20:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Adres

Sint Teunislaan 68
5231 BR 's Hertogenbosch

0252-200016
[email protected]

Wij staan voor je klaar

Maak kennis met het team


Tim Rothengatter

Productspecialist


José Spoor

Productspecialst


Joep Akkermans

Productspecialst


Anne Spoor

Productspecialst

Productadvies op maat

Service in de winkel

Je geniet in onze winkel van exact dezelfde lage prijzen als online en krijgt het advies van onze specialisten er gratis bij! Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon eens rond te kijken.

Breed assortiment

In onze winkel proberen we altijd een zo compleet en actueel mogelijk assortiment aanwezig te hebben. Wanneer een artikel uit onze webshop niet in de winkel ligt, zorgen wij dat je het de volgende dag alsnog kunt ophalen in onze winkel. Wanneer je graag kleding of schoenen wilt passen, kun je altijd van tevoren even bellen om te vragen of het artikel aanwezig is in onze winkel. Mocht het artikel er niet zijn, zorgen wij ervoor dat het artikel de volgende dag naar de winkel wordt verstuurd.

Assortiment

In de Store vind je altijd de nieuwste kleding en schoenen van de bekende topmerken. Daarnaast is er een uitgebreide collectie van tennisrackets, grips, tassen en accessoires.

0252-200016

hockey den bosch

Advies op maat

Heb je specifieke vragen over een bepaald product? Of heb je juist geen idee welk racket of welke snaar het meest geschikt is? Geen probleem! Onze storemanager en productspecialisten geven je graag advies op maat! 

0252-200016

Zien, voelen en passen

De nieuwste kleding en schoenen van de bekende topmerken kun je zien, voelen en passen in onze winkel! Is er een specifiek artikel dat je wilt bekijken, neem dan even contact met ons. Wij zorgen dat het artikel wordt gereserveerd en klaar zal liggen voor uw bezoek! 

0252-200016

Afhaalpunt

Heb je een artikel in onze webshop gezien dat je graag in onze winkel wilt ophalen? Geen enkel probleem! Neem even contact met ons op. Dan zorgen wij dat de gewenste artikelen de volgende werkdag gereserveerd voor je klaarliggen in onze winkel.

0252-200016