Head

Head Radical Team Lite + tas

 

Alles over de Head Radical Team Lite + tas

De Head Radical Team Lite is afkomstig uit de Radical collectie van HEAD. Deze serie levert een perfecte combinatie van kracht, controle en spin en is bruikbaar voor alle type spelers. Dankzij de Graphene 360 technologie biedt de Radical Team een zachte aanraking en een geweldig gevoel. Met het nieuwe ontwerp is de Radical Team ideaal voor de toernooispeler die op zoek is naar zowel kracht als controle. Dit racket is de lichtere variant van de Head Radical Team

De veelzijdige Radical Team biedt een uitstekende combinatie van extra power en goede hanteerbaarheid. Dit middelzware racket weegt 260 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Het racket biedt al redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog veel power. Het balanspunt van 340 mm zorgt voor de juiste wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 660 cm2 voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste technologieën
De nieuwe Graphene 360 technologie is een volgende fase in de revolutionaire Graphene technologie. ‘s Werelds sterkste en lichtste materiaal, Graphene, wordt al jaren door HEAD gebruikt rond het hart van het frame voor meer gewicht in de top. Dit zorgt voor extra power en stabiliteit. De 360 uitvoering van het Graphene materiaal biedt extra stabiliteit en geoptimaliseerde energieoverdracht voor meer power, en dus meer balsnelheid.


Belangrijkste kenmerken:

  • Afmetingen: 78 x 34 x 10 cm;
  • Aantal vakken: 1;
  • Aantal riemen: 2;
  • Materiaal: 60% polyester - 40% PU.

De Head Tour Team 3R is afkomstig uit de Tour Team tassencollectie van HEAD. Deze veelzijdige tennistas is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een handige tas die plaats biedt voor maximaal 3 rackets.

Deze tas heeft eacute; eacute;n grote vak die in totaal plaats bieden voor 3 rackets waarvan het is uitgerust met HEAD's gepatenteerde Climate Control Technologie. Dit is een thermische beschermlaag die uw rackets en spullen beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Naast het grote vak beschikt de tas ook over een afsluitbaar accessoirevak aan de buitenzijde. De tas is voorzien van eacute; eacute;n gevoerde schouderriem.

Reviews (0)

Head Radical Team Lite + tas
0,0 Algemene beoordeling van ”Head Radical Team Lite + tas“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0