Bespanmachines

1
Ben je op zoek naar een bepaald type machine?

Bespanmachines

Tennissers kennen het probleem van snaren die niet het eeuwige leven hebben. Een mooie oplossing hiervoor is het kopen van een bespanmachine. Een bespanmachines heeft een relatief hoge aanschafwaarde maar na het bespannen van een aantal rackets op je eigen bespanmachine merk je al snel resultaat in je portemonnee. 

Zelf bespannen vraagt wat behendigheid en nauwkeurigheid, maar als je eenmaal de slag te pakken heeft, dan bespan je een racket in minder dan 30 minuten!

Welke bespanmachine kopen?

TennisDirect heeft verschillende soorten bespanmachines in het assortiment. Zo kun je kiezen voor een bespanmachine met een hefboom, draaisysteem of zelfs een elektrische bespanmachine. De machines hebben uiteraard verschillende prijskaartjes. Het is belangrijk dat je bij het kopen van een bespanmachine je eigen behoeften goed afweegt tegen de kosten.

Bekijk hier onze adviespagina om erachter te komen welke type machine aansluit bij jouw wensen!

Je bespanmachine online kopen

Er zijn relatief gezien weinig aanbieders van bespanmachines dus de kans is groot dat je online terecht komt voor het kopen van je bespanmachine. TennisDirect rekent geen kosten voor de verzending van je bespanmachine, en mochten er defecten ontstaan kun je gebruik maken van onze uitstekende servicevoorwaarden en garantie. Wil je advies of hulp bij de aanschaf van je bespanmachine? Voel je uiteraard vrij om advies in te winnen bij onze deskundige klantenservice. Zij kunnen je van het juiste advies voorzien zodat je de juiste keuze maakt.

Garantie op je bespanmachine

TennisDirect geeft op alle mechanische onderdelen van de bespanmachines 5 jaar garantie. Op de elektrische onderdelen en de klemmen krijg je 1 jaar garantie. Omdat wij de leverancier zijn van Premium Stringer machines zijn de onderdelen bij ons altijd op voorraad. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden!