Winkel Zoetermeer

store zoetermeer

STORE Zoetermeer


Vol trots heten we jullie van harte welkom in onze TennisDirect Store Zoetermeer. De afgelopen 20 jaar hebben we hard gewerkt en zijn we de grootste online tennisspecialist van de Benelux geworden! In onze Store komt de tennissport écht tot leven en word je specialistisch geadviseerd door gepassioneerde tennis-’fans’ die hun ervaring graag met je delen.

Ons advies is op maat en per persoon gekeken. Ons advies wordt dan ook altijd gegeven over het gehele assortiment van TennisDirect. Op deze manier worden uw artikelen die het meest geschikt zijn voor u uitgekozen. Ons advies wordt dus niet álleen gebaseerd op de in de winkel direct aanwezige voorraad. De door u uitgekozen artikelen die niet direct beschikbaar zijn in de winkel worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!

Openingstijden

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag 09:00-17:00

Adres

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer

0252-200011
[email protected]

Bereikbaarheid

Op minder dan 5 minuten rijden van de A12 (afslag 7)
vind je onze TennisDirect store in Zoetermeer. De winkel
bevindt zich op het terrein van Dekker Sport in Zoetermeer.

Parkeren

Parkeer je auto gemakkelijk op 1 van de 500 gratis
parkeerplekken voor de deur.

 

Wij staan voor je klaar

Maak kennis met het team

lydia - storemanager

Lydia Vellekoop

Storemanager

tom - specialist

Tom Hoppenbrouwer

Tennisspecialist

annemaj - specialist

Annemaj van Leeuwen

Tennisspecialist

Productadvies op maat

Service in de winkel

Je geniet in onze winkel van exact dezelfde lage prijzen als op onze website en daarnaast krijg je het advies van onze specialisten er gratis bij!
Natuurlijk ben je ook van harte welkom om kleding en schoenen te komen passen of tennisrackets te testen.

assortiment

Assortiment

In de Store vind je een uitgebreid kledingassortiment van de merken Nike, Sjeng Sports, adidas, Bidi Badu, Under Armour en RUKKA. Daarnaast vind je een brede schoenencollectie van de merken Nike, ASICS, K-Swiss, adidas, Babolat en Wilson.

Wil jij specifieke artikelen van de website in onze Store zien en passen? Dit kan zonder enige verplichting en wij regelen dit graag voor je! Neem contact met ons op en wij zorgen dat de door jou gewenste artikelen de volgende werkdag gereserveerd voor je klaarliggen in onze Store.

Bekijk online collectie

Zoetermeer-bespannen

Bespannen

Je snaar gebroken tijdens het tennissen? Dan kun je het racket direct bij ons afgeven om opnieuw te laten bespannen. Tevens kun je bij ons nieuwe rackets kopen die je direct naar eigen wens kunt laten bespannen met de snaar van jouw voorkeur. We hebben een groot assortiment snaren in huis en geven je graag advies over de snaar die past bij jouw speelstijl en -sterkte.

Als het niet al te druk is in de winkel, dan is je nieuwe bespanning klaar terwijl je wacht. Wanneer het druk is, zorgen we ervoor dat je racket met nieuwe bespanning 24 uur later klaar ligt in de winkel. Je kunt altijd een testracket van ons lenen om tijdens die 24 uur mee te spelen!

Bel: 0252-200011

zoetermeer-testen

Rackets testen

We hebben onze store niet zomaar ergens neergezet. In de buurt van tennisbanen natuurlijk! We hebben meer dan 500 rackets op voorraad, waarvan het grootste gedeelte gratis getest kan worden op één van de binnen- of buitenbanen in het park.

Heb je al een racket op het oog? Informeer voor je bezoek even of het betreffende racket in de winkel aanwezig is en of de banen beschikbaar zijn te om te testen.

Bel: 0252-200011

Gratis bespancursus

Gratis bespancursus

We weten allemaal dat het als tennisser essentieel is om een goede bespanning in je racket te hebben. Dit kun je laten doen, maar je kunt ook zelf aan de slag. Het werken met een bespanmachine is niet zo lastig als het misschien lijkt. Dit laten we je zien tijdens de gratis bespancursus.

Je krijgt uitleg over diverse soorten bespanmachines en natuurlijk de verschillende typen snaren. Na afloop kun je zelf een racket bespannen en weet je precies welke bespanmachine het beste bij jouw wensen past.

 

Meer info