Tennistas

Tennistassen van alle grote merken vind je bij TennisDirect. TennisDirect is de online tennisspecialist met het ruimste assortiment tennisartikelen. Ook de tennistassen zijn sterk vertegenwoordigd in ons assortiment. Grote merken als Wilson, Head, Babolat, Dunlop, Prince en K-Swiss vind je in onze webshop. Blijkt de tennistas toch niet helemaal aan je verwachtingen te voldoen dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren.

Waarvoor is een tennistas?

Voor tennis heb je enorm veel spullen nodig. Denk bijvoorbeeld aan tenniskleding, een tennisracket, tennisballen en tennisschoenen. Het is vrijwel niet te doen om al deze tennisspullen apart mee te nemen. Om die reden is een tennistas ideaal. Hierin heb je beschikking of diverse vakken waarin je al je spullen kunt opbergen. Op deze pagina zullen we nog verdere toelichting geven over de soorten tennistassen.

Tennistas dames

Het kan lastig zijn om een goede tennistas te vinden. Het is vaak een hele klus om de juiste tas te vinden. Het voordeel is dat als je eenmaal een tas gevonden hebt je deze voor een langere tijd kan gebruiken. Dames hebben vaak andere wensen dan heren. Voor dames is de kleur van tas bijvoorbeeld belangrijker. Daarom hebben we diverse tassen in ons assortiment met mooie felle kleuren. Daarnaast vinden dames het belangrijk om genoeg ruimte te hebben om voorwerpen in op te bergen. Ook hier hebben we aan gedacht. We hebben een divers aanbod dames tennistassen met een divers aantal vakken.

Tennistas heren

Voor heren kan een tennistas ook te maken hebben met status. Het draait om een mooie tas die imponeert. Dat vinden ze vaak belangrijker dan schone kleding of een schoon tennisracket. Mannen kiezen vaak voor een zwarte tas of een tas die bij de rest van hun outift past.

Beste tennistas

Ben jij op zoek naar de beste tennis tas? Bij TennisDirect hebben wij een breed assortiment tennistassen. Ben je op zoek naar een Babolat, Wilson of Head tennistas? Bij TennisDirect vind je het allemaal. Andere populaire merken op onze website zijn Dunlop, K-Swiss, Prince en meer!

Tennis rugzak

De normale tennistas met vakken komt de meeste tennissers wel bekend voor. maar wist jij dat er nog tal van andere tassen bestaan? De tennistas komt namelijk voor in verschillende maten en soorten De tennis rugtas of backpack is ideaal voor een tennisracket en tenniskleding. Heb je meer tennisrackets nodig tijdens je wedstrijd of training? Geen probleem! Bij TennisDirect vind je tennistassen voor de volgende aantallen rackets:

Naast de tassen voor je rackets vind je ook grote sportassen, ook wel duffle bags genoemd.Dit is erg handig als je de tas ook voor andere gelegenheden wil gebruiken. Bijvoorbeeld om er mee naar de sportschool te gaan. Er is dus altijd wel een tennistas die bij jou past! Bekijk ons assortiment en ontdek de beste tennistas voor jou!