Dames tennistassen

178
Welk merk zoek je?

Tennistas Dames

Bij TennisDirect hebben we een groot aanbod tennistassen die speciaal zijn ontworpen voor dames. Bij deze ontwerpen is er bijvoorbeeld met de kleur van de tassen en het draagcomfort. De meeste dames hebben graag een elegante tennistas die ook nog eens erg functioneel en niet te zwaar is. We hebben enorm veel verschillende dames tennistassen, variërend van 1 vak tot 3 vakken en van 1 racket tot 12 racketbags.

Hippe tennistas dames

De meeste dames zijn tegenwoordig op zoek naar hippen tennistassen. Nu zijn dat er heel veel! Denk maar eens aan onze Wilson of Head tennistassen collectie. Zij bevatten de meest toffe nieuwe collecties die overeenkomen met de nieuwste modetrends. Hierdoor weet jij zeker dat je er in stijl bij loopt op de tennisbaan.

Tennis rugzak dames

Sommige dames vinden een hele tennistas maar niks en gebruiken het liefste een tennis rugak. Deze is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken voor als je op de fiets moet of gewoon een potje gaat vrijspelen. Onze dames tennis rugzakken zijn enorm functioneel, maar bieden iets minder luxe dan onze dames tennistassen. Zo passen er in een tennis rugzak minder tennisrackets en heeft deze ook minder vakken om bijvoorbeeld waardevolle spullen, tennisballen en tenniskleding in te bewaren.

Bekijk snel onze collecte dames tennistassen en schaf snel jouw favoriet aan.