Asics dames tennisschoenen

88
Welke schoenmaat heb je?

Asics Tennisschoenen Dames

Asics tennisschoenen voor vrouwen koop je eenvoudig en snel bij TennisDirect. De Asics dames schoenencollectie bestaat uit sportieve tennisschoenen van erg hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technologieën. De schoenencollectie van Asics bestaat uit schoenen voor diverse soorten ondergronden: zowel gravel en kunstgras als hardcourt en smashcourt. Daarnaast zijn ze er ook in heel veel verschillende kleuren. Bestel je dames tennisschoenen van Asics eenvoudig online in onze webshop. Mochten de bestelde artikelen niet bevallen of mocht de maat niet goed zijn, dan kun je deze altijdbinnen 14 dagen retourneren. Asics is opgericht door Kihachiro Onitsuka, hij zag in bewegen de sleutel tot een betere levensstijl. Zijn eerste schoen ontwerp had een merkwaardige inspiratiebron, namelijk een octopus-salade. Hij vergeleek de grip van schoenen met de zuigkracht van een octopustentakel. Vanuit hier heeft hij de schoenen nog verder ontwikkeld tot waar we nu zijn.

Tennisschoenen dames all court

Asics heeft tennisschoenen ontworpen die voor alle ondergronden bruikbaar zijn. Als je net start met tennissen of op veel ondergronden speelt is het handig om all court tennisschoenen aan te schaffen. Dit zijn schoenen die je op elke ondergrond kunt gebruiken. Als je zeker weet dat je alleen op een ondergrond gaat spelen kun je naast de all court schoen ook voor de schoen kiezen die speciaal voor de ondergrond is ontworpen. Zo zijn er tennisschoenen voor gravel, hardcourt, kunstgras, smashcourt, tapijt en padel.

Tennisschoenen dames zwart

Asics tennisschoenen zijn er in diverse kleuren. Het meest populair zijn de zwarte en witte schoenen. De meeste modellen van Asics dames tennis schoenen zijn daarom ook in de basis zwart of wit met een kleine kleurvariatie. Daarnaast speelt ook niemand minder dan Novak Djokovic op Asics tennisschoenen. Zijn schoenen zijn vooral bij de heren erg populair. Als we voor de dames kijken welke Asics tennisschoenen het meest populair zijn komen we uit bij de Asics gel resolution

Asics tennisschoenen dames clay

Asics heeft veel modellen ontworpen voor de gravelbanen. Deze schoenen zijn ontworpen met een visgraat profiel. Door dit profiel heeft de speler veel grip op de relatief gladde gravel banen. Typisch voor een gravel tennisschoen is dat deze het mogelijk maakt om over de tennisbaan heen te glijden. Deze gravel schoenen zijn ook goed te gebruiken op de kunstgras banen.

Asics indoor tennisschoenen dames

Speciaal voor in de zaal heeft Asics indoor dames tennisschoenen ontworpen. Deze typeren zichzelf door de geheel gladde zool. Deze zool zorgt voor een goede grip op de tapijt tennisbanen. Als je met deze tennisschoenen op de gravelbanen gaat spelen zul je merken dat je totaal geen grip ervaart. Dit is dan ook iets wat wij sterk afraden. Door het ontbreken van grip kun je enorm hard uitglijden en we hebben helaas gezien dat dit bij sommige klanten voor erge blessures kan leiden. Mocht je twijfelen over het soort tennisschoenen dat je nodig hebt raden we daarom ook altijd aan om onze adviespagina te bezoeken of contact op te nemen met een van onze schoenen specialisten.