Ontdek de Nieuwe Wilson Rush Pro 4.5

8 July 2024
Ontdek de Nieuwe Wilson Rush Pro 4.5

Tennis draait om precisie, snelheid en controle, en de juiste schoen kan hierin het verschil maken. Met trots brengt Wilson dit jaar de nieuwste versie Rush Pro 4.5 uit. Dit nieuwe model bouwt voort op het succes van de Rush Pro 4.0 en belooft een ongeëvenaarde combinatie van comfort, stabiliteit en explosiviteit op de baan.

Optimaal Comfort

De Rush Pro 4.5 is ontworpen om de meest comfortabele tennisschoen op de markt te zijn. Met zijn flexibele en lichte constructie biedt hij een wolkachtig gevoel onder je voeten. Of je nu aan het sprinten bent of landt na een krachtige service, de Rush Pro 4.5 biedt ongeëvenaard comfort dankzij het flexibele en lichte ontwerp, met drie belangrijke technologieën die het verschil maken:

  • 4D Support Chassis 2.0: Biedt structurele ondersteuning en stabiliteit voor snelle richtingsveranderingen en intense rally's.
  • Energy Cell in de in-zool: Geeft energie terug voor explosievere bewegingen en snellere reacties.
  • R-DST+ tussenzool: Zorgt voor een perfecte balans tussen demping en veerkracht, waardoor schokken worden geabsorbeerd en je sneller kunt herstellen.

Explosieve kracht

Wat echt opvalt aan de Rush Pro 4.5 is de explosieve kracht die je ervaart bij elke stap. De geavanceerde schuimtechnologie zorgt voor een krachtige voortstuwing wanneer je van de grond afduwt, wat betekent dat je de energie hebt om elk punt te domineren. Tegelijkertijd biedt de schoen uitstekende demping, waardoor je sneller kunt herstellen en wendbaar blijft tijdens lange rally's.

Stabiliteit

Stabiliteit is cruciaal voor elke serieuze tennisspeler, en de Rush Pro 4.5 levert op dit vlak indrukwekkende prestaties. De nieuwe mesh en verbeterde mediale ondersteuning zorgen ervoor dat je voeten stevig op hun plek blijven, zelfs tijdens de meest intense wedstrijden. Deze verbeteringen bieden extra bescherming en ondersteuning, zodat je vol vertrouwen kunt bewegen.

Pro tour

De Rush Pro 4.5 is al te zien op de Pro Tour, met spelers zoals Nico Jarry die zijn potentieel op het hoogste niveau laten zien. Nu is het jouw beurt om de ultieme tennisschoentechnologie van Wilson te ervaren.

Klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Bekijk hieronder de hele collectie!

/

Tags:
  • release
  • collectie
  • schoenen