Kleurrijke NikeCourt Melbourne Collectie nu beschikbaar!

11 January 2023
Kleurrijke NikeCourt Melbourne Collectie nu beschikbaar!

Het eerste grandslamtoernooi van het jaar gaat bijna van start. Van 16 t/m 29 januari wordt er gestreden om te winst in Australië. Ter ere van dit hardcourttoernooi brengt NikeCourt een ode aan Australië.

NikeCourt viert Australië en haar natuur in de Melbourne collectie. Het design is geïnspireerd op de topografische kenmerken en kleuren van Australië. Deze collectie biedt ultiem comfort en laat jou, je beste spel spelen! Tennishelden zoals Emma Raducanu, Jannik Sinner, Victoria Azarenka en niet te vergeten titelhouder Rafael Nadal shinen dit jaar in de mooiste, kleurrijkste en meest comfortabele outfits. Deze collectie is in beperkte hoeveelheid beschikbaar dus OP=OP!

Vapor 11 en Vapor Pro 2

Naast de geweldige kledingcollectie heeft NikeCourt de nieuwste technologieën toegepast in de schoenencollectie. Uniek, comfortabel en perfecte demping. De nieuwste Vapor 11 en Vapor Pro 2 bieden jou stabiliteit en comfort voor op alle ondergronden! Kleurcombinaties zoals paars/geel en paars/rood laten jou schitteren als nooit tevoren!