Alles wat je moet weten over de ASICS Gel-Resolution 9

7 December 2023
Alles wat je moet weten over de ASICS Gel-Resolution 9

ASICS staat bekend om zijn innovatieve sportschoenen, en de Gel-Resolution 9 voor is daarop geen uitzondering. Laten we deze veelzijdige tennisschoen eens van dichtbij bekijken en ontdekken waarom het de ideale keuze is voor baseline-spelers.

Verschillen met het vorige model: verbeteringen die ertoe doen

De nieuwe 'Dynawrap' technologie biedt meer ondersteuning, terwijl de langere buitenzool zorgt voor een betere connectie met de baan. De bijgewerkte 'Dynawall' zorgt voor een soepelere terugkeer naar het midden van de baan na het slaan van een wijde slag.

Eigenschappen in een oogopslag: licht, flexibel en stabiel

De Gel-Resolution 9 is een veelzijdige all-court tennisschoen die indruk maakt met zijn lichte en flexibele ontwerp. Ideaal voor baseline-spelers, biedt deze schoen geavanceerde demping en stabiliteit. Het gescheiden buitenzoolontwerp zorgt voor stabiele landingen en extra schokabsorptie, wat cruciaal is voor het dynamische spel op de tennisbaan.

Met een normale pasvorm en een true-to-size fit, zit deze schoen ideaal wanneer je jouw eigen maat bestelt. Comfort en prestaties gaan hand in hand.

Materialen en technologieën

Het gebruikte materiaal bestaat uit een slimme mix van synthetisch en textiel, met een textielen voering voor extra comfort. De schoen is ontworpen voor gravel, smashcourt- en kunstgrasbanen, dankzij de speciale gravelzool. De toegepaste TRUSSTIC-technologie in de tussenzool biedt extra stabiliteit op de baan.

De voordelen van de toegepaste technologieën

TRUSSTIC-technologie: Extra stabiliteit op de baan
PGUARD technologie: Verlengt de levensduur van de neus en hiel van de buitenzool
DYNAWRAP technologie: Verbetert stabiliteit
DYNAFIT bovenwerk: Verhoogt flexibiliteit
AHARPLUS buitenzool van rubber: Biedt meer stevigheid
GEL technologie: Verbeterde schokabsorptie voor een zachtere landing
DYNAWALL technologie: Verhoogt stabiliteit
Gescheiden buitenzoolontwerp: Zorgt voor stabielere landingen

Stijlvol ontwerp met milieubewustzijn

Het stijlvolle ontwerp van de Gel-Resolution 9 combineert functionaliteit met milieuvriendelijkheid. Subtiele vegen in het logo, in vergelijking met de vorige Gel-Game 8, geven de schoen een eigentijdse uitstraling.

De inlegzool van deze schoen is gemaakt met een verfproces dat het waterverbruik met ongeveer 33% en de CO2-uitstoot met ongeveer 45% vermindert, in vergelijking met conventionele verftechnologie.

In de ASICS Gel-Resolution 9 vind je niet alleen een sportschoen, maar een complete ervaring van comfort, stabiliteit en stijl, verpakt in een milieubewust ontwerp. Het is de perfecte metgezel voor elke fanatieke tennisser die op zoek is naar prestaties op hoog niveau. Shop nu de nieuwe ASICS Gel-Resolution 9 voor dames en heren.