Wilson Shift getest door onze klanten!

20 March 2023
Wilson Shift getest door onze klanten!

Wilson Shift getest door onze klanten!

Als je op zoek bent naar een nieuw tennisracket, dan is de Wilson Shift misschien wel iets voor jou. Dit gloednieuwe racket is ontworpen om spelers te helpen hun spel te verbeteren en hun tegenstanders te slim af te zijn. De Wilson Shift heeft een uniek design die ervoor zorgt dat je de bal met meer spin kunt slaan. Het racket is uitgerust met de nieuwste technologieën om je te helpen meer controle te krijgen over je slagen.

Maar wat vinden echte tennisliefhebbers van dit nieuwe racket? TennisDirect heeft twee klanten gevraagd om het racket te testen en hun eerlijke mening te geven! Lees verder om te ontdekken wat zij van de Wilson Shift vonden en of dit racket iets voor jou is.

 

image
image
Peter (speelsterkte 5)
Kristel (speelsterkte 2)

 



 

Het uiterlijk

Het uiterlijk van een racket kan voor sommige tennissers van groot belang zijn. Kristel en Peter, die beiden de Wilson Shift hebben getest, hebben hun mening gegeven over het uiterlijk van het racket. Kristel is dol op de kleur van de Wilson Shift:

"Ik vind de kleur heel leuk. De ene keer lijkt het wat meer wit, dan licht grijs en dan weer licht blauw. Het licht grijze gripje past er ook heel mooi bij. Het frame ziet er wat breder uit dan ik gewend ben."

Voor Kristel is de kleur en de bijpassende grip van het racket een pluspunt en het brede frame zorgt ervoor dat het racket een robuuste uitstraling heeft.

Peter heeft ook positieve feedback gegeven over het uiterlijk van het racket: "Mooi racket waarbij de kleur lijkt te veranderen, wit en blauw." Voor Peter is de kleur van het racket ook een pluspunt en hij vindt het interessant dat de kleur lijkt te veranderen afhankelijk van de lichtinval.

Het is duidelijk dat het uiterlijk van de Wilson Shift de aandacht van zowel Kristel als Peter heeft getrokken en ze waren beiden enthousiast over het ontwerp en de kleur van het racket.

 



 

Stabiel, snel én nauwkeurig!

Kristel was zeer te spreken over de prestaties van de Wilson Shift tijdens het serveren. Het racket versnelde volgens haar erg makkelijk, waardoor ze in staat was om krachtige en nauwkeurige services te slaan. Tijdens het spelen voelde het racket stabiel en soepel aan, waardoor ze gemakkelijk extra spin kon geven aan haar ballen. Ook de backhand slice was volgens Kristel heel stabiel. Ze merkte alleen dat het racket iets minder stabiel was bij ballen die verder buiten de baan lagen. Het kostte even wat tijd om te wennen aan de omgang van het racket, maar daarna voelde het racket volgens Kristel prima aan. Bij het netspel voelde het racket soepel aan en was het gemakkelijk om snelle en stabiele volley's te slaan, terwijl ze met de smash ook een makkelijke versnelling kon bereiken.

Peter was vooral onder de indruk van de controle die het racket bood. Dit was vooral merkbaar tijdens het serveren, waarbij het effect goed tot uiting kwam. Ook vanaf de baseline en bij het netspel bood het racket volgens hem veel controle en precisie.

Het is duidelijk dat zowel Kristel als Peter positieve ervaringen hadden met de prestaties van de Wilson Shift tijdens het spelen. Beide spelers waren onder de indruk van de nauwkeurigheid en stabiliteit van het racket en merkten dat het racket goed controleerde tijdens het serveren en bij het spelen vanaf de baseline en bij het net.

 



 

Eindoordeel

Na het uitvoerig testen van de Wilson Shift zijn zowel Kristel als Peter het erover eens dat het racket een goede keuze kan zijn voor tennisser die op zoek zijn naar nauwkeurigheid, stabiliteit en controle tijdens het spelen. Kristel is vooral te spreken over de mogelijkheid om soepel en los te spelen met veel spin, terwijl Peter de nadruk legt op de controle die het racket biedt. Beide spelers raden het racket zeker aan en scoren het racket hoog! Kristel geeft het racket een 8 en Peter het beoordeelt met een 8,5.

 

Kristel en Peter, bedankt voor het testen!