De nieuwste Wilson Shift V1.0

24 July 2023
De nieuwste Wilson Shift V1.0

Maak kennis met de revolutionaire Wilson Shift V1.0 

Dit opvallende racket is ontworpen om jouw topspin naar nieuwe hoogten te brengen en je spel te transformeren. Met geavanceerde technologieën en een versterkt frame biedt de Wilson Shift V1.0 de perfecte balans tussen spin, controle en power. Dankzij de baanbrekende Spin Effect Technology, ben je verzekerd van maximale snaarbeweging bij impact. Dit resulteert in indrukwekkende rotatie van de bal, waardoor je slagen meer stuitering en precisie krijgen. Of je nu topspin, slice of kick serves slaat, dit racket zal je verwachtingen overtreffen en je een voorsprong geven op de tegenstander. 

Lees verder en ontdek wat de Wilson Shift te bieden heeft!

 

Image Description

 

Wilson Shift 99 V1.0

De Shift 99 is ideaal voor gemiddelde tot gevorderde allround spelers en heeft een innovatief snarenpatroon en buigprofiel dat is gebouwd om stabiel te zijn, maar toch flexibel voor controleerbare power en verwoestende spin. Deze baanbrekende Shift V1-collectie is de eerste in zijn soort en is geperfectioneerd op basis van waardevolle feedback van spelers over de hele wereld.

Wat dit racket nog unieker maakt, is het gebruik van plantaardige materialen in het frame, waardoor het niet alleen beter presteert, maar ook milieuvriendelijker is. De Wilson Shift 99 V1 tilt je spel naar een hoger niveau en biedt een geavanceerd racket dat spelers helpt om hun vaardigheden te verbeteren en te excelleren op de tennisbaan!

 

Image Description


 

Wilson Shift 99 Pro V1.0

Bereik de ultieme balans tussen spin en controleerbare kracht met het Wilson Shift 99 Pro V1.0 tennisracket. Ideaal voor ervaren spelers die de voorkeur geven aan een zwaarder frame en op zoek zijn naar meer spin in hun spel. De Shift 99 Pro heeft een dicht snarenpatroon en buigprofiel dat ontworpen is om stabiel te zijn, waardoor verwoestende spin geproduceerd kan worden met behoud van controle. En ook dit frame is gemaakt van plantaardig materiaal!

Met de geavanceerde Wilson Shift 99 Pro V1.0 til je je spel naar een hoger niveau. Dit racket, speciaal ontworpen voor ervaren spelers, helpt je vaardigheden te verbeteren en uit te blinken op de tennisbaan!


Image Description
 
 
Image Description