Vorige pagina

Yonex Ezone DR 98

SKU
td_20.13477
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Yonex Ezone DR 98 is een racket uit de Ezone DR 98 serie van Yonex. De Ezone DR rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweet spot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid.

Dit zwaardere racket weegt 310 gram en vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het handleweight balanspunt van 310 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket heeft een bladgrootte van 632 cm2 en biedt een goede mix van power en extra balgevoel.

Toegepaste Technologieën
De Isometric technologie zorgt voor een grotere sweetspot waardoor het aantal missers zal afnemen en de controle zal toenemen. De Nanometric Dynamic Repulsion technologie zorgt door gebruik van ultralicht en zeer sterk carbon voor veel dynamisch vermogen en extra veerkracht. De O.P.S. is de ovaalvormige schacht van het racket die zorgt voor meer flexibiliteit en een langer contactmoment wat zorgt voor meer controle en spinpotentie. De Super Cushion Grip zorgt bovendien voor minimale trillingen waardoor het comfort toeneemt en de kant op blessures minimaal wordt.

Meer informatie
SKU td_20.13477
Artikelcode leverancier 7728302
Doelgroep Senior
Racketgewicht 310 Gram
Balans 310 mm
Bladgrootte 632 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Racket Lengte Standaard
Spelers Ana Ivanovic, Nick Kyrgios
Productlijn Ezone
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Yonex Ezone DR 98
Je waardering
Maattabel