Vorige pagina

Wilson Blade 98 16x19

SKU
td_20.12794
  • Type Racket: Controle
  • Bespannen Geleverd?: Ja

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Blade 98 is een controle racket afkomstig uit de Blade serie van Wilson. Deze serie is speciaal ontworpen voor modern en agressief spel en biedt dankzij het nieuwe gevlochten Graphite/Basalt frame veel gevoel en controle. De Blade 98 is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat zorgt voor de nodige power en daarnaast veel controle biedt.

Dit zwaardere racket van 304 gram vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en tegelijkertijd balsnelheid voor terug. Het balanspunt in midden, 325 mm, zorgt voor veel controle en biedt een gemiddelde dosis power. Het middelgrote racketblad van 632 cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën
De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort. De toegepaste Amplifeel 360 technologie zorgt door middel van hoogwaardige materialen in het handvat voor extra gevoel en meer power zonder dat het racket hier zwaarder van wordt. Het Graphite + Basalt materiaal is in het gehele frame met elkaar vervlochten. Het elastische Basalt zorgt voor meer flexibiliteit waardoor het gevoel en de controle toenemen.

Bestel deze Wilson Blade 98 voordelig en risicoloos bij TennisDirect!

Meer informatie
SKU td_20.12794
Artikelcode leverancier WRT72350U
Doelgroep Senior
Racketgewicht 304 Gram
Balans 325 mm
Bladgrootte 632 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Racket Lengte Standaard
Productlijn Blade
Type Racket Controle
Bespannen Geleverd? Ja
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Blade 98 16x19
Je waardering
Maattabel