Vorige pagina

Wilson Blade 104 Serena Autograph V7

SKU
td_20.20318
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Nee

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Blade 104 Serena Autograph is afkomstig uit de Blade serie van Wilson en met dit supersnelle racket speelt toptennisser Serena Williams ook haar wedstrijden. De Blade serie is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers. De Blade 104 is een longbody uitvoering en is 1,5 cm langer dan de standaard uitvoering en zorgt voor extra bereik. De rackets uit de Blade V7 serie zijn voorzien van een mooi driekleurig design met limegroen, zwart en zilver.

Dit racket valt in de categorie zwaargewicht met zijn 306 gram. Het gewicht zorgt voor controle en biedt tegelijkertijd ook redelijk veel power. Het balanspunt in het midden, 330 mm, en het middelgrote, 671 cm², racketblad dragen tevens bij aan een goede combinatie van controle en power. Het gesloten snarenpatroon zorgt voor extra controle en een hoge duurzaamheid.

Toegepaste Technologieën
Het racket is voorzien van de nieuwe Feelflex technologie. Deze technologie biedt een hogere flexibiliteit en stabiliteit van het racket, waardoor je meer power kunt genereren en een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. De geïntegreerde Countervail technologie is een extra laagje in het frame dat zorgt voor meer schokdemping waardoor de armvriendelijkheid hoog is. Dit zorgt voor extra speelcomfort zonder dat het ten koste gaat van het controle, stabiliteit en power die het racket biedt.

Meer informatie
SKU td_20.20318
Artikelcode leverancier WR014211U
Doelgroep Senior
Speelsterkte 1-3
Racketgewicht 306 Gram
Balans 330 mm
Bladgrootte 671 cm2
Snarenpatroon 18 x 19
Productlijn Blade
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Nee
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Blade 104 Serena Autograph V7
Je waardering
Maattabel