Vorige pagina

Wilson Blade 101L V7

SKU
td_20.20322
  • Type Racket: Controle, Power
  • Bespannen Geleverd?: Ja

Gratis ophalen in een van onze winkels?

Toon winkelvoorraad
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 0252-219107

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Wilson Blade 101 L is afkomstig uit de Blade serie van Wilson. De Blade serie is ontworpen voor modern en agressief spel en biedt veel controle voor aanvallende spelers. De rackets uit de Blade V7 serie zijn voorzien van een mooi driekleurig design met limegroen, zwart en zilver.

Dit racket van 274 gram is goed handelbaar en ligt lekker in de hand. Daarnaast biedt het lichtgewicht racket veel power en zorgt het gemakkelijk voor extra balsnelheid. Het balanspunt van 330mm draagt tevens bij aan extra power en zorgt daarnaast voor meer controle. Het middelgrote racketblad van 652cm2 geeft meer snelheid aan de bal mee en biedt een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën
Het racket is voorzien van de nieuwe Feelflex technologie. Deze technologie biedt een hogere flexibiliteit en stabiliteit van het racket, waardoor je meer power kunt genereren en een betere controle ervaart met het terugbrengen van de bal. De Parallel Drilling technologie zorgt voor een betere respons van het racket dankzij het vernieuwde snarenbed met grotere sweetspot. Hierdoor worden verkeerd geraakte ballen vaker en beter gecorrigeerd waardoor de speler geniet van meer power en spelcomfort.

Meer informatie
SKU td_20.20322
Artikelcode leverancier WR022910U
Doelgroep Senior
Speelsterkte 6-9
Racketgewicht 274 Gram
Balans 330 mm
Bladgrootte 652 cm2
Snarenpatroon 16 x 20
Productlijn Blade
Type Racket Controle, Power
Bespannen Geleverd? Ja
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Wilson Blade 101L V7
Je waardering
Maattabel