-
Lees meer
Verenigingsponsor

TennisDirect sponsorpakket verenigingen

Zoekt u een sponsor voor uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Steeds meer verenigingen maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Ons sponsorpakket voor verenigingen is niet alleen gunstig voor de vereniging zelf, maar is óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Inhoud sponsorpakket:

Gratis TennisDirect waardebon voor alle clubleden
Deze waardebon heeft een waarde van €10 en is tijdelijk vrij te besteden bij een minimaal bestelbedrag van €75. De waardebon is geldig op alle artikelen en geldig i.c.m. met overige kortingen/actiecodes.
Laagsteprijsgarantie voor de benodigde tennisballen
Voor verenigingen hanteren we speciale verenigingsprijzen. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Zijn de ballen ergens anders goedkoper? Wij horen het graag van u!
Extra korting op trainersmaterialen en toernooiprijzen
De vereniging profiteert van 15% korting op trainersmaterialen.
Gratis TennisDirect winddoek
Dit is optioneel. Extra winddoeken voor een speciaal tarief is ook mogelijk.
Shoptegoed op basis van het ledenaantal
Het shoptegoed wordt beschikbaar gesteld om kleding aan te schaffen. De kleding wordt voorzien van een klein TennisDirect logo op de borst. Het shoptegoed wordt berekend op basis van de adviesprijzen.

Voorbeelden.
-Teamkleding voor de competitie
-Uniform shirt voor de jeugd
-Aankleding van toernooicommissie


Wat vragen wij hiervoor terug?

De vereniging maakt gebruik van ons sponsorpakket voor toernooien. Daarbij wordt 30% korting gegeven op de benodigde waardebonnen.

De vereniging neemt bij ons de benodigde competitieballen af, waarvoor we speciale verenigingsprijzen hanteren. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten!

TennisDirect krijgt 4 contactmomenten per jaar met de clubleden om ze op de hoogte te brengen van nieuwe collecties, speciale acties of sale campagnes. Bijvoorbeeld d.m.v. een banner in de ledennieuwsbrief.

TennisDirect wordt als partner op de website van de vereniging vermeld. Bij voorkeur gebeurt die via een shopbutton bovenin en/of een vermelding op de sponsorpagina.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in ons verenigingspakket? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.