-

TennisDirect sponsorpakket verenigingen

Zoekt u een sponsor voor uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres! Steeds meer verenigingen maken met grote tevredenheid gebruik van ons sponsorpakket. Ons sponsorpakket voor verenigingen is niet alleen gunstig voor de vereniging zelf, maar is óók voordelig en interessant voor al haar leden!

 

Inhoud sponsorpakket

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW VERENIGING BETEKENEN

Gratis TennisDirect waardebon voor alle clubleden

Deze TennisDirect waardebon heeft een waarde van €10,- en is tijdelijk vrij te besteden bij een minimaal bestelbedrag van €75,-. De waardebon is geldig op alle artikelen en geldig in combinaties met overige kortingen en actiecodes.

Laagsteprijsgarantie voor de jaarlijks benodigde tennisballen

Voor verenigingen hanteren we speciale verenigingsprijzen. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Zijn de ballen ergens anders goedkoper? Wij horen het graag van u!

Extra korting op trainersmaterialen en toernooiprijzen

De vereniging profiteert van 15% korting op trainersmaterialen.

Gratis TennisDirect winddoek

Dit is optioneel. Extra winddoeken voor een speciaal tarief is ook mogelijk.

Shoptegoed op basis van het ledenaantal

Het shoptegoed wordt beschikbaar gesteld om kleding aan te schaffen. De kleding wordt voorzien van een klein TennisDirect logo op de borst. Het shoptegoed wordt berekend op basis van de adviesprijzen

Voorbeelden:
- Teamkleding voor de competitie
- Uniform shirt voor de jeugd
- Aankleding van toernooicommissie
WAT VRAGEN WIJ HIERVOOR TERUG

Afname van het toernooipakket

De vereniging maakt gebruik van ons sponsorpakket voor toernooien. Daarbij wordt 30% korting gegeven op de benodigde waardebonnen.

Afname van de benodigde competitieballen

Voor verenigingen hanteren we speciale verenigingsprijzen. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen in onze webshop. Zijn de ballen ergens anders goedkoper? Wij horen het graag van u!

TennisDirect krijgt vier contactmomenten per jaar met de clubleden

TennisDirect krijgt 4 keer per jaar de mogelijkheid om de clubleden op de hoogte te brengen van nieuwe tenniscollecties, speciale acties of sale campagnes. Bijvoorbeeld door middel van een banner in de maandelijkse ledennieuwsbrief.

TennisDirect wordt vermeld als partner op website van de vereniging

TennisDirect wordt als partner op de website van de vereniging vermeld. Bij voorkeur gebeurt die via een shopbutton bovenin en/of een vermelding op de sponsorpagina.

 

Geïnteresseerd in ons verenigingspakket?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Naam Vereniging: Aantal leden: Contactpersoon: Functie: E-mailadres: Telefoonnummer: Vragen/Opmerkingen: Adres: Postcode/Plaats: