Klantenservice.

-

Naam Vereniging: Adres: Postcode/Plaats: Contactpersoon: Functie: E-mailadres: Telefoonnummer: Vragen/Opmerkingen: Aantal leden:

TennisDirect als sponsor van uw toernooi?

Zoekt u een sponsor voor de clubkampioenschappen of het open toernooi van uw vereniging? Dan bent u bij TennisDirect aan het juiste adres!
In de afgelopen 15 jaar heeft TennisDirect veel tennistoernooien gesponsord. Vanuit deze samenwerkingen en de opgedane ervaring, biedt TennisDirect een sponsorconcept dat voorziet in alle behoeften van vrijwel ieder tennistoernooi.

 

Inhoud

In ons pakket voor toernooisponsoring zitten een aantal leuke prijzen, zoals een give away voor iedere deelnemer en een handdoek t.w.v. €17,95 voor alle toernooiwinnaars.
Daarnaast profiteert uw vereniging van 20% korting op de waardebonnen voor alle finalisten! Bovendien ontvangt uw vereniging een zeer scherpe prijs op de wedstrijdballen voor het toernooi.


Waardebonnen TennisDirect

De waardebonnen van TennisDirect zijn leuk voor iedere tennisser, omdat er keuze is uit een ruim assortiment! De finalist kan de waardebon gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe schoenen, een tennistas of handige accessoires. De meeste tennissers zijn bekend met TennisDirect en kunnen dus vertrouwd, eenvoudig en voordelig de gewonnen prijs verzilveren! 

Geïnteresseerd in ons toernooipakket?

Vul onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug!