Trainersvoordeel


TennisDirect Trainersaccount

Log in met jouw exclusieve trainersaccount en profiteer van 15% korting! De korting is toegepast op ons complete assortiment, uitgezonderd de waardebonnen, tennisballen en sale artikelen.

Nog geen account? Meld je nu aan!

Voordelen

15% korting op het complete assortiment
De 15% extra korting is van toepassing op ons complete assortiment, uitgezonderd tennisballen, waardebonnen en sale items.

Een vaste lage prijs voor Dunlop TR en Fort Elite
De Dunlop TR tennisballen zijn verkrijgbaar voor een vaste lage prijs van €73,- (60 stuks) en de Dunlop Fort Elite voor €85,- (72 stuks).

Een contactpersoon bij TennisDirect
Als trainer heb je bij TennisDirect contact met onze accountmanager Dave. Hij is jouw vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat je altijd naar wens wordt geholpen.

Laagsteprijsgarantie
Ergens anders een artikel goedkoper? Maak dan gebruik van onze laagsteprijsgarantie en betaal gegarandeerd de laagste prijs. Wanneer een artikel voor een lagere prijs geleverd wordt, vervalt echter de trainerskorting.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt de trainerskorting gerekend?
Na aanvraag, wordt binnen 1 werkdag het trainersaccount voor je aangemaakt. Vervolgens ontvang je een mail met inloggegevens. Zodra je bent ingelogd met jouw trainersaccount, worden de productprijzen inclusief korting direct getoond.
Bij welke artikelen profiteer ik van de extra korting?
De 15% extra is van toepassing op ons complete assortiment, uitgezonderd tennisballen, waardebonnen en artikelen in onze outlet.
Is de trainerskorting geldig i.c.m. andere acties?
De korting van het trainersaccount kan niet worden gecombineerd met overige kortingsacties.
Geldt de korting bovenop de laagsteprijsgarantie?
De trainerskorting kan niet worden gecombineerd met de laagsteprijsgarantie. Wanneer een artikel voor een lagere prijs geleverd wordt, vervalt de trainerskorting.