Tassen

Tennistassen, Tennistas

Tennistassen van alle grote merken vindt je bij TennisDirect. TennisDirect is de online tennisspecialist met het ruimste assortiment tennisartikelen. Ook de tennistassen zijn sterk vertegenwoordigd in ons assortiment. Grote merken als Wilson, Head, Babolat, Dunlop, Prince en K-Swiss vind je in onze webshop. Blijkt de tennistas toch niet helemaal aan je verwachtingen te voldoen dan kun je deze kosteloos retourneren.

Welke tennistas moet ik kiezen?

Tennistassen zijn er in vele soorten en maten. De tennistassen worden meestal opgedeeld in backpacks, 3-racketbags, 6-racketbags, 9-racketsbags en tournament bags. Ga je voor een eenvoudige en praktische oplossing? Kies dan voor een backpack. Deze tennistas is geschikt voor het vervoeren van 1 of 2 rackets en de benodigde accessoires. Heb je simpelweg meer spullen waarvoor je de tennistas wilt gebruiken, dan kun je kiezen voor een 3-, 6- of 9-racketbag. Deze tennistassen beschikken in de meeste gevallen over 1, 2 of 3 grote vakken waarin je al je tennisspullen kunt verdelen. Ben je echt op zoek naar een grote tennistas dan kun je kiezen voor een tournament bag. Deze tennistassen beschikken over 1 groot vak met vaak een aantal aparte accessoirevakken. Ideaal voor het meenemen van meerdere rackets, kleding, douchespullen en overige tennisaccessoires.

Laagste prijsgarantie op alle tennistassen
Kom je elders binnen 10 dagen na aankoop dezelfde tennistas tegen voor een lagere prijs dan betaalt TennisDirect je het verschil gewoon terug. Je betaalt dus nooit teveel bij TennisDirect!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.