Tennisrackets

Babolat Pure Strike Tennisracket

De Babolat Pure Strike is afkomstig uit de Babolat racketcollectie. De Babolat Pure Strike is ideaal voor de aanvallende speler. Het racket is speciaal ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar de combinatie van snelheid en precisie. De nieuwe Pure Strike rackets beschikken over een nieuwe kleurstelling en een frame met meer body voor extra power en stabiliteit.

Babolat Pure Strike lijn

De Pure Strike collectie bestaat uit rackets voor diverse type spelers. Voor zowel recreatieve spelers als competitiespelers en tourspelers zijn er Babolat Pure Strike rackets beschikbaar. Alle Babolat Pure Strike rackets zijn te bestellen in verschillende gripmaten.

Welke Babolat Pure Strike past bij mij?

Twijfel je toch over welk racket bij jou past? Neem dan een kijkje op onze informatiepagina over tennisrackets of neem contact op met onze klantenservice. Het is ook mogelijk om een tennisracket te testen voordat je hem aanschaft. Bij TennisDirect kun je zowel nieuwe als actiemodellen testen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0252-219107 of info@tennisdirect.nl.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in